O nama

stomatoloska ordinacija dr minic beograd zubar

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR MINIC

ZAJEDNO DO ZDRAVOG I LEPOG OSMEHA

Oralna higijena i zdravlje zuba su od velike važnosti kako zbog estetike, tako i zbog dobrog stanja kompletnog organizma. Stomatološka ordinacija Dr Minić je uvek spremna da pruži svojim pacijentima najbolju uslugu. Zajedno do zdravog i lepog osmeha – naš je moto i ono što našu ordinaciju čini jedinstvenom. Lični i individualni pristup pacijentima omogućava ne samo brzo delovanje ukoliko oboljenje zuba postoji, već i rad na prevenciji da do oboljenja ne dođe.

Sa ciljem očuvanja i unapređenja oralnog zdravlja, Stomatološka ordinacija Dr Minić ulaže u kontinuiranu edukaciju zaposlenih, uvođenje novih tehnologija i unapređenje komunikacije sa pacijentima. Adekvatnim uređenjem radnog prostora i obezbeđenjem najsavremenije opreme, nastojimo da ispunimo najstrože zdravstvene kriterijume.

U našoj ordinaciji, pronaći ćete usluge iz sledećih stomatoloških oblasti: estetska stomatologija, oralna hirurgija, implantologija, ortopedija vilica, stomatološka protetika, parodontalna hirurgija, preventivna stomatologija, kao i konzervativna i endodontska terapija.

Naročito smo ponosni na primenu Cerec AC tehnologije, koja omogućava izradu nove zubne krunice, keramičke plombe (inlej, onlej, overlej) i keramičke ljuspe (viniri) u toku samo jedne posete našoj ordinaciji. Postavljanje krunice, keramičke plombe i vinira nikada nije bilo lakše, brže i efikasnije.

Novi trendovi u stomatologiji omogućili su i razvoj dentalnog turizma. Pacijentima iz inostranstva koji žele najkvalitetniju uslugu po najpristupačnijim cenama, pomažemo u organizaciji posete Beogradu. Osim toga, savetovanje sa našim stomatološkim timom je potpuno besplatno, a u skladu sa obavezama pacijenta ugovaramo termin posete ordinaciji.

Porodična tradicija u dentalnoj praksi, višegodišnje iskustvo i kvalitet u radu, preporučili su nas brojnim pacijentima.

stomatolog dr minic zubar
stomatolog dr minic zubar
stomatolog dr minic zubar

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Tim Stomatološke ordinacije Dr Minić čine iskusni doktori specijalisti, stomatološke sestre i zubni tehničari, posvećeni svom profesionalnom pozivu.

Napredne Tehnologije

Stomatološka ordinacija Dr Minić koristi efikasnu tehnologiju koja omogućava brzo reagovanje i neutralisanje tegoba.

Stručan Tim

Tim ordinacije Dr Minić čine profesionalni doktori specijalisti, zubni tehničari, medicinske sestre sa dugogodišnjim iskustvom.

Dentalni Turizam

Najbolja usluga, cene, kao i organizacija smeštaja za dentalne turiste očekuju vas u beogradskoj stomatološkoj ordinaciji.