• Bulevar Vojvode Mišića 33/1, Beograd
 • office@drminic.com
 • +381 (0) 63 210 026 | +381 (0) 11 2647 195

  Online zakazivanje

  Zakažite termina

  • Napredne tehnologije

   Stomatološka ordinacija Dr Minić koristi efikasnu tehnologiju koja omogućava brzo reagovanje i neutralisanje tegoba.

  • Stručan tim

   Tim ordinacije Dr Minić čine profesionalni doktori specijalisti, zubni tehničari, medicinske sestre sa dugogodišnjim iskustvom.

  • Dentalni turizam

   Najbolja usluga, cene, kao i organizacija smeštaja za dentalne turiste očekuju vas u beogradskoj stomatološkoj ordinaciji.

  COVID19 PROTOKOL

  STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR MINIĆ

  Thumb

  STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR MINIC

  ZAJEDNO DO ZDRAVOG I LEPOG OSMEHA

  Oralna higijena i zdravlje zuba su od velike važnosti kako zbog estetike, tako i zbog dobrog stanja kompletnog organizma. Stomatološka ordinacija Dr Minić je uvek spremna da pruži svojim pacijentima najbolju uslugu. Zajedno do zdravog i lepog osmeha – naš je moto i ono što našu ordinaciju čini jedinstvenom. Lični i individualni pristup pacijentima omogućava ne samo brzo delovanje ukoliko oboljenje zuba postoji, već i rad na prevenciji da do oboljenja ne dođe.

  Sa ciljem očuvanja i unapređenja oralnog zdravlja, Stomatološka ordinacija Dr Minić ulaže u kontinuiranu edukaciju zaposlenih, uvođenje novih tehnologija i unapređenje komunikacije sa pacijentima. Adekvatnim uređenjem radnog prostora i obezbeđenjem najsavremenije opreme, nastojimo da ispunimo najstrože zdravstvene kriterijume.

  U našoj ordinaciji, pronaći ćete usluge iz sledećih stomatoloških oblasti: estetska stomatologija, oralna hirurgija, implantologija, ortopedija vilica, stomatološka protetika, parodontalna hirurgija, preventivna stomatologija, kao i konzervativna i endodontska terapija.

  Naročito smo ponosni na primenu Cerec AC tehnologije, koja omogućava izradu nove zubne krunice, keramičke plombe (inlej, onlej, overlej) i keramičke ljuspe (viniri) u toku samo jedne posete našoj ordinaciji. Postavljanje krunice, keramičke plombe i vinira nikada nije bilo lakše, brže i efikasnije.

  Novi trendovi u stomatologiji omogućili su i razvoj dentalnog turizma. Pacijentima iz inostranstva koji žele najkvalitetniju uslugu po najpristupačnijim cenama, pomažemo u organizaciji posete Beogradu. Osim toga, savetovanje sa našim stomatološkim timom je potpuno besplatno, a u skladu sa obavezama pacijenta ugovaramo termin posete ordinaciji.

  Porodična tradicija u dentalnoj praksi, višegodišnje iskustvo i kvalitet u radu, preporučili su nas brojnim pacijentima.

  Ordinacija Dr Minic
  Ordinacija Dr Minic
  Ordinacija Dr Minic

  Inovativne tehnologije & Stručni stomatolozi

  Zakažite pregled i pozovite nas +381 (0) 63 210 026 || +381 (0) 11 2647 195