Dentalni turizam

Usluge koje se najčešće traže su implantologija, protetika i oralna hirurgija za šta je naša ordinacija usko specijalizovana. Oprema i materijali koje koristimo su po svim svetskim standardima kvaliteta, a naši stomatolozi se konstantno usavršavaju.

Srbija se izdvojila kao destinacija koja nudi najbolje odnos kvaliteta i cene usluge. U Hrvatskoj i Mađarskoj su cene od 30 do 50% jeftinije od klinika na zapadu, a cene u Stomatološkoj ordinaciji Dr Minić su u nekim slučajevima i do 50% jeftinije nego u tim destinacijama, što omogućava pacijentima da uštede i do 70% u odnosu na zemlju boravka.

Ako želite da se detaljnije upoznate sa uslugama koje pružamo pogledajte naše vodiče za Ortopediju i Implantologiju.

Prosečne cene usluga

Prema državama

Zubni implanti

DržavaCena
SAD6000€
Velika Britanija2500€
Mađarska1000€

Stomatološka ordinacija Dr Minić
* Implanti Bredent i Straumann

650 i 750€

Keramičke krune

DržavaCena
Kanada2500€
Velika Britanija800€
Poljska600€

Stomatološka ordinacija Dr Minić
* metalo-keramičke/cirkonijumske

150/250€

Zubni viniri

DržavaCena
Australija3000€
Velika Britanija2000€
Turska780€
Stomatološka ordinacija Dr Minić250€

Cene preuzete sa sajta WhatClinicSerbia.com

Šta uključuje

Dentalni turistički paket?

Besplatne konsultacije, ponudu i plan lečenja

Savetovanje i stručno mišljenje stomatologa pacijenti dobijaju potpuno besplatno. Potrebno je da nam pošaljete digitalni ortopan, kao i opis i istoriju problema i vaše kontakt-podatke na office@drminic.com. Nakon analize, detaljno ćemo vam izložiti sve elemente preliminarnog plana terapije (tok lečenja, trajanje i cenu). Ukoliko je potrebno, radimo dopune i korekcije ponude u skladu sa željama pacijenta i mogućnostima za lečenje.

Ugovaranje tretmana

Nakon što prihvatite plan tretmana, a u skladu sa vašim obavezama i aktivnostima, ugovorićemo datum i vreme dolaska u Beograd. Dobićete najbolju ponudu koja će biti usklađena sa Vašim slobodnim vremenom.

Organizacija transporta i smeštaja

Stomatološka ordinacija Dr Minić obezbeđuje prevoz od aerodroma do smeštaja, i obrnuto. Ukoliko je pacijent zainteresovan, možemo vam organizovati i celokupnan boravak u Beogradu. Obiđite sve znamenitosti i osetite duh Balkana u jednom od najstarijih gradova Evrope.

Tretman

Tim Stomatološke ordinacije Dr Minić će izvršiti dogovoreni tretman u svemu prema dogovoru i najvišim standardima stomatološke struke. Ako je za određene procedure kao što je All on Six potreban još jedan dolazak, radi čekanja da se implanati integrišu u kost, stojimo vam na raspolaganju za organizaciju ponovnog dolaska i smeštaja.

Povratak kući sa blistavim osmehom

Garantujemo da ćete se vratiti kući zadovoljni i sa blistavim osmehom! Osim toga, za naše pacijente preporučujemo i organizujemo redovne godišnje kontrole, kao i preventivne preglede. Osim najmodernije CEREC tehnologije, i vrhunskog profesionalizma, dobićete i adekvatne savete naših stomatologa o tome kako da vodite računa o oralnom zdravlju.

Kontaktirajte nas da bi ste dobili vaš lični plan tretmana i specijalizovanu ponudu!

Pitanja i odgovori

Da li izdajete račune za strane državljane?

Za strane državljane koji imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke intervencije izdajemo Račune izvršenih stomatoloških usluga pomoću kojeg vrše povraćaj novca.

Ordinacija Dr Minić izdaje medicinske izveštaje za opravdanje izostanka sa posla.

Ostvarene usluge u Ordinaciji Dr Minić je moguće platiti sledećim karticama Visa, Master Card, American Express i karticama svih banaka koje posluju u Srbiji.

Za usluge u vrednosti preko 5000 €, nudimo besplatan smeštaj tokom tretmana. Ova ponuda važi za prvi dolazak, u maksimalnom trajanju do 5 dana.

Turistička ponuda Beograda

Beograd se izdvojio kao važna turistička destinacija ovog kraja sveta zbog svog divnog položaja na ušću Save u Dunav, gostoprimljivih i vedrih stanovnika, odlične hrane i zanimljivih kulturno-istorijskih sadržaja. 

Šta videti?

Beogradska tvrđava, Skadarlija, Kosančićev venac, Savamala i još mnogo toga.

Šta raditi?

Obilasci muzeja i parkova, šoping, uživanje u domaćoj i internacionalnoj kuhinji.

Gastronomski vodić

U Beogradu postoji veliki broj vrhunskih restorana domaće i internacionalne kuhinje.