Dentalni turizam

Dentalni turizam

dentalni turizam

Dentalni turizam je sve popularniji u Srbiji, a spajanje lepog i korisnog brojne turiste privlači da posete Beograd. Prestonica Republike Srbije je veoma atraktivna destinacija za putovanje, obilazak brojnih znamenitosti, ali i zdravstveni turizam.

Oralno zdravlje je od presudne važnosti, kako za estetski dojam, tako i za kompletno dobro stanje organizma. Veliki broj turista iz različitih delova sveta, koristi svoj godišnji odmor kako bi spojio lepo i korisno. Obilazak Beograda uz istovremeno korišćenje dentalnih usluga najcenjenijih stomatoloških ordinacija postali su izuzetno popularni.

Stomatološka ordinacija Dr Minić se izdvaja zahvaljujući najboljoj ponudi širokog spektra usluga, i to po veoma pristupačnim cenama. Profesionalni stomatološki tretmani sada su dostupni svim pacijentima, bez obzira na to gde je njihovo prebivalište. Među najpopularnijim uslugama, dentalne turiste posebno privlači povoljna i kvalitetna ugradnja implanata.

Stomatološka ordinacija Dr Minić svojim pacijentima iz inostranstva nudi dentalni turistički paket koji uključuje profesionalni stomatološki tretman po posebnim cenama.

Dentalni turizam – Šta uključuje dentalni turistički paket?

1. Besplatno savetovanje – Savetovanje i stručno mišljenje stomatologa pacijenti dobijaju potpuno besplatno. Potrebno je da nam pošaljete digitalni ortopan i kontakt-podatke putem elektronske pošte office@drminic.com. Nakon pregleda snimka i analize ortopana, stomatolog će predložiti i detaljno izložiti preliminarni plan terapije.

2. Ugovaranje tretmana  – Nakon obrazlaganja plana terapije i tretmana, a u skladu sa rasporedom obaveza i aktivnostima pacijenta, ugovorićemo datum i vreme posete ordinaciji, kao i dužinu boravka u Beogradu. Dobićete najbolju ponudu koja će biti usklađena sa Vašim slobodnim vremenom.

3. Smeštaj i transportne usluge – Stomatološka ordinacija Dr Minić obezbeđuje prevoz od aerodroma do odabranog smeštaja. Ukoliko je pacijent zainteresovan, postoji i mogućnost organizovanja celokupnog boravka u Beogradu. Obiđite sve znamenitosti i osetite duh Balkana u jednom od najstarijih gradova Evrope.

4. Povratak kući sa blistavim osmehom -Garantujemo da ćete se vratiti kući zadovoljni i sa blistavim osmehom! Osim toga, za naše pacijente preporučujemo i organizujemo redovne godišnje kontrole, kao i preventivne preglede. Osim tretmana revolucionanom tehnologijom, uz korišćenje najsavremenije opreme, dobićete i adekvatne savete naših stomatologa o tome kako da vodite računa o oralnom zdravlju.

Usluge koje pružamo

dentalni turizam beograd

Stomatološka ordinacija Dr Minić pruža čitav niz usluga, a profesionalni stomatolozi mogu da pomognu u otklanjanju svih tegoba.

Grane stomatologije kojima se bavimo:

– Estetska stomatologija
– Implantologija
– Oralna hirurgija
– Parodontalna hirurgija
– Stomatološka protetika
– Ortopedija vilica
– Preventivna stomatologija
– Konzervativna i endodontska terapija

Prilikom pružanja usluga koristimo savremenu, modern tehnologiju i opremu sa ciljem da na što efikasniji način pomognemo našim pacijentima.

Zašto treba posetiti Beograd?

Beograd je glavni grad Republike Srbije i ujedno jedan od najstarijih gradova Balkana. Nalazi se na ušću Save u Dunav, a po broju stanovnika je četvrti po veličini u jugoistočnoj Evropi. Beograd je prepoznatljiv ne samo po svojoj istoriji, već i po interesantnom noćnom životu. Osim toga, domaćin je brojnih kulturnih manifestacija: FEST, BITEF, BELEF, BEMUS, Beogradski sajam knjiga i Beogradski sajam piva.

Šta ne smete da propustite u Beogradu:

– Skadarlija – Ulica u Beogradu dužine oko 500 metara, predstavlja svojevrsnu boemsku četvrt i nalazi se u samom centru grada;

– Tvrđavu Kalemegdan – Kulturno-istorijski kompleks i najveći beogradski park u kom dominira Beogradska tvrđava iznad ušća Save u Dunav;

– Hram Svetog Save – Najveći srpski pravoslavni hram i najveći pravoslavni hram na Balkanu;

– Krstarenje Beogradom – Doživite grad na nesvakidašnji način i uživajte u predivno osvetljenom gradu i pogledu sa reke;

– Avala i Avalski toranj – Planina Avala je udaljena od centra Beograda 20-ak kilometara, a idealna je za one turiste koji uživaju u biciklizmu, šetnjama i planinarenju;

– Ukusni specijaliteti – Sprska kuhinja obiluje brojnim poslasticama kojima nećete moći da odolite;

– Povoljne cene – Cene hotelskog ili apartmanskog smeštaja su izuzetno povoljne, kao i cene hrane, pića i stomatoloških usluga;

dentalni turizam dr minic beograd zubar